dilluns, de gener 26, 2009

Oportunitat

La telefon mòbil sona, despenges i comences a parlar:

- Com estàs? Mira, ací estic enfeinat (...)

De sobte les paraules comencen a escoltar-se entretallades...

- No t'escolte, crec que no hi ha cober...

La conversa es talla. I no saps si és per culpa teua o per culpa del teu interlocutor. Tal vegada ha sigut culpa teua i has passat per alguna zona on no hi havia cobertura. Aleshores vénen els dubtes: Tornes a marcar el seu telèfon o esperes a que et torne la cridada? Potser pense que la conversa havia acabat i no cal tornar a cridar? Ja que, realment, ja us ho havíeu dit tot., no? Aleshores, cal donar el primer pas?

Finalment, no dubtes i decideixes prendre la iniciativa. Remarques el seu número i et respon una veu freda: "El telefon mòbil està apagat o fora de cobertura". I torna la segona tanda de dubtes: S'haurà quedat sense bateria? Tal vegada encara estarà sense cobertura? O li haurà passat alguna cosa...

I mentre et capfiques en totes aquestes qüestions, la melodia del teu mòbil comença a sonar. Aleshores, oblides les teues enrònies, despenges i tornes a reprendre la conversa perduda que fa uns minuts s'havia tallat, com si res hagués passat.

Quasi sempre hi ha una nova oportunitat.

3 comentaris:

Amaia ha dit...

I dues, i tres, i quatre... Només cal paciència i els ulls oberts per a saber reconéixer le oportunitats que en van pasant.
M'alegre que tornes a esciure. Tens pendent de contestar a les 6 coses ense importància que et fan feliç.

Lucrècia de Borja ha dit...

Quan se'm talla la conversa normalment no cride mai, a no ser que se m'haja quedat alguna cosa important per dir. Si volen res de mi... que tornen a telefonar...

I com diu l'Amaia, esperem les coses que et fan feliç!!

ciber-besets

Ricard ha dit...

Sense falta: el pròxim post compliré la vostra comanda.