divendres, de gener 28, 2011

Quan et poses un barret

Quan et poses un barret al cap, tal vegada és perquè fa fred o perquè plou, però, no cal oblidar que també pot ser que siga un dia ben calorós i aquesta és una bona forma de protegir-nos del sol.

Quan en una nit de gener, el silenci de la matinada et porta fer un tomb per tot allò que portes al cap, et pots arribar a preocupar davant l'allau de projectes oberts que deambulen per allà. Els nous llibres del catàleg editorial creixen de forma exponencial, però, saps que les noves estances d'aquesta Andana, les esteu bastint amb fermes mans i nobles pedres.

Quan en una nit de gener, traus el cap per la finestra per veure si encara plou, t'esborrones amb el fred. T'aboques i allà baix de la plaça veus caminar un home atrafegat que torna a casa amagant-se per baix dels balcons per esquivar la pluja. Però, no es banyarà el cap perquè porta un barret de minúsculs quadres marrons que el protegeixen de porositat d'aquestes hores.

I ara, quan tu et poses de nou un barret, tal vegada farà fred o calor, o tal vegada plourà o farà sol, poc importa el motiu concret, ara quan et tornes a posar el barret serà per a no deixar anar del teu cap aquell grapat de paraules que et fan seguir endavant.

1 comentari:

Vicent N. C. ha dit...

No et lleves mai el barret. El que uses reté molt bons projectes Ricard.