dimarts, d’octubre 04, 2005

Assassins

La dita popular diu que hi ha mirades que maten. Però també hi ha silencis assassins. Tots dos són criminals reconeguts però cadascú té el seu sistema. La mirada es recrea en la ganivetada directa. A ella el que li agrada és veure brollar la sang del pit de la víctima. Les mirades són de vegades nobles, quan miren als ulls del seu reu, però també hi ha de traïdores, quan estripen les esquenes. Aquestes darrerres són a la llarga les més doloroses.

Per l’altra banda, els silencis prefereixen un altre modus operandi. Aquests homeiers fan de l’asfixia el màxim plaer. Una estudiada taciturnitat escanyant la boca de la víctima és la millor forma de callar la seua veu per sempre. El silenci no fa esclatar ni crits, ni arraps, ni deixa cap taca de sang. El silenci és un assassí pulcre i pacient.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest comentari no va per a Assasins, sino per al text anterior, el que passa és que no se com collons anotar-ho on toca (açò de la informàtica me pot...)Jo no ho havera expressat millor. I a mes, afegir a eixes pors que comentes (raonables, comprensibles i naturals), la por de saber si la carta que estas jugant és la correcta, la definitiva, la única que pots jugar. En fi, que molt bonico. Molta por.

El buti ha dit...

Anem a veure, em demanes un comentari sincer al text "assassins"... M'agrada. Però vaig a distingir 3 aspectes; el que dius, cóm ho dius, i la possible influència en qui ho llig. Crec que el millor de tot és cóm ho dius, ample vocabulari i recursos. El "qué dius", i la "influència en el lector" ho trobe molt lligat, i crec que és ací on baixa una mica el nivell, ja que allò que contes són veritats com a punys, i és just per això que el text no sorpren, tots sabem el que dius.

Recomanació, si em permets: imagine que aquests raonaments vénen al cap arran d'un fet punctual, d'alguna experiència concreta... No sóc partidari de deixar-ho tot al descobert, però alguna xicoteta "pista", algun detall que incentive al lector a pensar per qué hauràs dit això... Jo crec que faria pasar el text de "bonic" a "que te cagues".

Besitosssssssssssss